Terug naar overzicht

Jobhoppen met een vaste baan? Hoe werkt dat?

Lucas Sijbinga

Alle vrijheid en toch altijd zeker van werk én salaris? Dan is Wiertz Technical Solutions jouw way to work, learn, grow! Bij Wiertz Technical Solutions kun je namelijk werken met een vast contract, maar heb je wel de flexibiliteit om te kunnen jobhoppen en jezelf te blijven ontwikkelen. In deze blog ontdek je hoe flexibele zekerheid bij Wiertz Technical Solutions werkt.

Natuurlijk begrijpen we waarom jij als werknemer graag een vast contract wilt. Het geeft je zekerheid en stabiliteit in je carrière. Maar we snappen ook jouw ambitie om bij meerdere bedrijven ervaring op te doen, je loopbaan in beweging te houden en nieuwe mensen en technieken te leren kennen. Het biedt je de kans om te groeien, je vaardigheden uit te breiden en flexibel te zijn. Het is een evenwicht tussen stabiliteit en avontuur, en bij Wiertz Technical Solutions begrijpen we waarom je die balans zoekt.

Ontwikkelen en groeien

We geloven dat je je ontwikkelt door verschillende ervaringen op te doen, op verschillende plekken. Zo blijf je jezelf uitdagen, steeds een stapje verder. We bieden je de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen en door te groeien. Als medewerker bij Wiertz Technical Solutions kun je bijvoorbeeld verschillende projecten doen bij diverse opdrachtgevers. En uiteindelijk beland je misschien op een plek waar je wel voor langere tijd wilt blijven. Daarnaast kun je bij Wiertz Technical Solutions rekenen op persoonlijke begeleiding en coaching, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen.

“Zo kun je bijvoorbeeld werken als technisch tekenaar bij een opdrachtgever in de regio Zeeland, maar ook als monteur elektrotechniek bij een opdrachtgever in Bergen op Zoom.”

Flexibele zekerheid

Flexibele zekerheid bij Wiertz Technical Solutions betekent ook dat je kunt rekenen op een vast contract en dus een stabiel inkomen. Je bouwt pensioen op en hebt recht op vakantiegeld en andere secundaire arbeidsvoorwaarden. Ideaal, toch? Je geniet van de fun en flexibiliteit van jobhoppen, maar dan met de zekerheid van een vast contract.

Zelf je carrière vormgeven

Maar wat betekent het nu precies om bij Wiertz Technical Solutions flexibel te werken? Bij ons heb je de vrijheid om zelf te kiezen welke projecten je wilt doen en hoeveel uur je wilt werken. Zo kun je bijvoorbeeld werken als technisch tekenaar bij een opdrachtgever in de regio Zeeland, maar ook als monteur elektrotechniek bij een opdrachtgever in Bergen op Zoom. Of misschien werk je wel een paar maanden fulltime aan een project, om vervolgens een paar maanden parttime te werken zodat je meer tijd hebt voor je gezin of andere hobby's.

Flexibiliteit met baanzekerheid

Kortom: werken bij Wiertz Technical Solutions betekent werken met de vrijheid om zelf je carrière vorm te geven. Je kunt jezelf blijven ontwikkelen, verschillende projecten doen en ervaring opdoen bij diverse opdrachtgevers. En dit alles met een vast contract en goede arbeidsvoorwaarden. Wil je meer weten over onze werkwijze 'Work, Learn, Grow' lees dan hier verder.

Ik wil meer weten

 

Meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen?

Laat dan je gegevens achter en we bespreken samen de mogelijkheden. Dat kan bij ons op kantoor, via een video call of telefonisch; wat jou het beste uitkomt.  

Plan een carrière pitstop

Laatste blogposts

 • Te weinig instroom technisch personeel? 4 oplossingen

  Te weinig instroom technisch personeel? 4 oplossingen

  02-02-2023 | Lucas Sijbinga

  Veel bedrijven in de techniek en de industrie hebben een schreeuwend tekort aan gekwalificeerd technisch personeel. De bedrijven draaien als organisatie goed, maar lopen tegen het gebrek aan instroom van nieuw technisch personeel aan. Dit zorgt voor extra werkdruk op huidige medewerkers en zet tevens productieprocessen onder druk. Zonde, want de volledige potentie wordt hierdoor onvoldoende benut. Hoe kunnen organisaties de instroom van nieuw technisch personeel stimuleren? 4 kant-en-klare oplossingen.

 • Procesoperator in de top bestbetaalde MBO-banen van Nederland

  Procesoperator in de top bestbetaalde MBO-banen van Nederland

  08-02-2023 | Lucas Sijbinga

  De keuzegids mbo 2022 is weer verschenen en wat blijkt? Banen in de procestechniek zijn de bestbetaalde MBO-banen van Nederland. Een Procesoperator verdient namelijk tussen de 1800 en 3900 euro bruto per maand. Let op: dat is nog exclusief toeslagen!

 • Word een aantrekkelijke werkgever voor procesoperators

  Word een aantrekkelijke werkgever voor procesoperators

  29-12-2022 | Lucas Sijbinga

  Meer dan 80% van de HR en recruitment professionals erkent dat de reputatie en uitstraling van de organisatie een enorme impact heeft op hun vermogen om talent aan te trekken en aan te nemen. Tegelijkertijd bekijkt 75% van de werkzoekenden deze reputatie als ze overwegen te solliciteren voor een baan. Als ze al solliciteren. Want de overgrote meerderheid van de procesoperators heeft een baan en slechts 5% is actief aan het zoeken. De uitstraling van jouw organisatie is dus cruciaal in het beslissingsproces van je volgende potentiële medewerker. Hoe zorg je er dan concreet voor dat hij of zij voor jouw bedrijf kiest?

 • Welke baan in de maintenance wacht er op jou?

  Welke baan in de maintenance wacht er op jou?

  16-08-2023 | Lucas Sijbinga

  De wereld heeft een enorme batch fris techniektalent nodig. Als je dus op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in je carrière, dan kan een maintenance baan wel eens de perfecte optie zijn. Hoe zo’n baan er precies uit kan zien? Dat vertellen we je hier.

 • Voeg deze 4 manieren toe aan je zoekstrategie en werf de juiste technici

  Voeg deze 4 manieren toe aan je zoekstrategie en werf de juiste technici

  11-12-2022 | Lucas Sijbinga

  De krapte op de arbeidsmarkt is overal voelbaar. Maar het tekort aan technische werknemers is misschien wel het grootst van allemaal. Hoe zorg je er als bedrijf voor dat technici voor jouw bedrijf kiezen? In deze tijd vraagt werving voor technische functies om een vernieuwde en frisse aanpak. Hoe kun je je zoekstrategie zo inzetten dat je technisch personeel vindt én aantrekt? Voeg de 4 manieren uit deze blog aan je zoekstrategie toe!

 • Het nieuwe leren: meer skills, maar niet terug naar school

  Het nieuwe leren: meer skills, maar niet terug naar school

  16-08-2023 | Lucas Sijbinga

  Ben je iemand die altijd wil blijven groeien en nieuwe skills wil ontwikkelen? Maar zie je het niet zitten om weer terug de schoolbanken in te duiken voor een volledige opleiding? Begrijpelijk! Het leven is druk en veeleisend, en we hebben niet altijd de tijd en energie om ons volledig te wijden aan langdurige studieprogramma's. Maar wat als we je vertellen dat er een manier is om jezelf doelgericht bij te scholen, zonder al die extra ballast? Een manier waarop je gericht je kennis en vaardigheden kunt aanscherpen en tegelijkertijd de praktijkervaring opdoet die essentieel is voor succes.

 • Met iedere opleiding stijgt je marktwaarde: hoeveel wil jij waard worden?

  Met iedere opleiding stijgt je marktwaarde: hoeveel wil jij waard worden?

  09-02-2023 | Lucas Sijbinga

  De wet van schaarste houdt in dat hoe minder er ergens van is, hoe waardevoller dat wordt.  Neem een restaurant: als de tafels daar lang van tevoren volgeboekt zijn, kan de eigenaar hogere prijzen vragen. Een ander voorbeeld zijn gelimiteerde edities van dure sneakers.   Er worden er maar weinig uitgebracht en door die exclusiviteit kunnen fabrikanten de hoofdprijs vragen. Een object waarvan er maar 1 ter wereld is, is natuurlijk het waardevolste. Schilderijen als De Nachtwacht of de Mona Lisa bijvoorbeeld. Die zijn letterlijk onbetaalbaar.

 • Zo ziet de loopbaan van een onderhoudsmonteur in de maintenance eruit

  Zo ziet de loopbaan van een onderhoudsmonteur in de maintenance eruit

  16-08-2023 | Lucas Sijbinga

  Werken als onderhoudsmonteur in de maintenance biedt een spannende en veelbelovende carrière. Van leerling tot leidinggevende, er zijn talloze groeimogelijkheden en uitdagingen in deze boeiende vakrichting. Op welk niveau je instroomt is afhankelijk van jouw kennis en ervaring, diploma’s en certificaten: alles is mogelijk!