Samen opleiden met Wiertz Academy

Samen opleiden met Wiertz Academy
Snel, effectief en vernieuwend

Wij gaan schaarste en vergrijzing in de procestechniek en maintenance te lijf met het opleiden van nieuw talent. Niet zomaar, maar op een snelle, effectieve en vernieuwende manier. Met onze eigen Wiertz Academy. Hoe we dat doen? Dat zie je hieronder.

Waarom samen opleiden?

Opleiden van nieuwe techneuten, super belangrijk in deze tijd. Schaarste en vergrijzing zijn aan de orde van de dag. Het aanbod van goede technicians is klein. En wordt steeds kleiner, want binnen 15 jaar gaat ook nog eens een groot deel met pensioen. Betekent dat kostbare kennis en ervaring verloren gaat, je te maken hebt of krijgt met onderbezetting van je teams en de werkdruk op je huidige mensen groeit.

Download de whitepaper
Download de whitepaper

En kom alles te weten over het opleidingstraject van Wiertz Academy.

Opleiden in de procestechniek...

Het ontwikkelen van procesoperators zit in ons bloed. We hebben zelfs een eigen opleidingstraject ontwikkeld, waarmee je binnen 16 maanden al een volwaardig operator in je fabriek hebt meedraaien. 

Opleiden procesoperators

...of voor maintenance?

Onderhoudsmonteurs... hoe schaars wil je het hebben?! Elektro, E&I of WTB, het maakt eigenlijk niet uit. Wij trainen hun skills modulair en op maat, op basis van de competenties die jij nodig hebt. Zo groeien ze wel 50% tot 60% sneller tot het niveau van een maintenance expert.

Opleiden maintenance monteurs

Alle voordelen op een rij

022 - Icon
Alleen goede kandidaten

Door een uitgebreide screening en goede begeleiding waarborgen we de kwaliteit van onze studenten.

008 - Icon
Continue instroom

Studenten kunnen bij Wiertz Technical Solutions starten op ieder moment in het jaar. Daardoor stromen ze ook het gehele jaar bij jou in.

028 - Icon
Versneld opleiden van operators

Via ons versnelde opleidingstraject kunnen we operators in 16 maanden tot diploma opleiden.

024 - Icon
Effectief opleiden van monteurs

Wij leiden monteurs niet op tot een diploma, maar spijkeren heel gericht hun kennis en skills bij. Precies op maat van jouw behoeften.

034 - Icon
Groot netwerk

Wij kennen veel mensen die een opleiding tot operator of monteur willen volgen. Ze staan zelfs in de rij om bij jouw bedrijf te mogen beginnen.

021 - Icon
Houd kennis en skills aan boord

Je investeert in kennisoverdracht doordat studenten al tijdens de opleiding al bij jou in de fabriek werken.

Meer weten? Download onze whitepaper!

Vul het formulier in