Wiertz Academy

De Pooter Academy
onze opleidingstrajecten

Wat is jouw next step?

Wiertz Technical Solutions boost jouw carrière in de procestechniek of maintenance. Kies uit onze opleidingstrajecten, breng je skills bij en word zo steeds meer waard.

 

In welke carrièrefase je zit, welke ambities je ook hebt: groeien kan altijd. Wij geven je zekerheid in de vorm van een toffe baan, een goed salaris en een contract voor langere tijd, én de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Samen bepalen we jouw road to success

work

learn

grow

waar ligt jouw toekomst?

Kies jij voor Procestechniek...

Check hier onze opleidingstrajecten voor procesoperators. Sta jij aan het begin van een loopbaan in de procestechniek óf wil je juist de volgende stap als operator maken? Het kan allemaal...

Lees meer
Opleidingen voor procesoperators

...of ga je voor Maintenance?

Wil jij de wereld van Maintenance ontdekken en getraind worden als Monteur Elektro, E&I of WTB? Of je nu starter of gevorderd bent, wij hebben altijd een passend trainingstraject op maat voor jou. Beloofd.

Lees meer
Opleidingen in maintenance

Meld je direct aan voor Wiertz Academy

Wil jij een opleiding of training volgen en jouw marktwaarde vergroten? Meld je vrijblijvend aan en samen bepalen we jouw road to success!

Vul het formulier in

Laatste blogposts

 • Machine Operator Snijmachine

  Machine Operator Snijmachine

  30-06-2023 | Pieter Jan Peene

  Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende functie als Machine Operator waarbij je met jouw inbreng de kwaliteit van het eindresultaat bepaalt? Lees dan snel verder en wie weet werk jij binnenkort bij deze toonaangevende opdrachtgever!

 • Lab Technician

  Lab Technician

  03-10-2023 | Pieter Jan Peene

  Een job bij een mooi bedrijf waarbij je jezelf kunt ontwikkelen en waar er toekomstperspectief is vind je hieronder! Het is een leuke baan waarbij je ondersteunend bent aan verschillende afdelingen binnen het bedrijf. Heb je daarnaast ook ervaring of verstand van chemische verbindingen? Dan is dit voor jou dé kans!

 • Fitter

  Fitter

  02-10-2023 | Pieter Jan Peene

  Ben jij trots op je werk en vind je het geweldig om je leidingwerk te zien bij de op één na grootste productielocatie van Dow wereldwijd? Dan is de vacature voor Fitter bij Equans in Hoek iets voor jou!

 • Proces technoloog

  Proces technoloog

  02-10-2023 | Pieter Jan Peene

  Ben jij een gedreven expert op het gebied van procesverbetering en technologie-innovatie? Heb je een passie voor het optimaliseren van productieprocessen en ben je klaar om deel uit te maken van een ambitieus team dat zich richt op kwaliteit, duurzaamheid en vernieuwing? Dan ben jij de Processing Specialist waar we naar op zoek zijn voor onze vestiging in Bergen op Zoom.

 • Monteur HVAC

  Monteur HVAC

  02-10-2023 | Pieter Jan Peene

  Heb je basiskennis van elektriciteit en ben je klaar om meer te leren over ventilatie, koeling en verwarming? Werk je graag op één vaste locatie en wil je deel uitmaken van een klein en hecht team? Lees dan snel verder!

 • Operator menger

  Operator menger

  02-10-2023 | Pieter Jan Peene

  Ben jij gemotiveerd om nieuwe dingen te leren, je verder te ontwikkelen en te helpen bij de productie van een iconisch zoetwaren merk? Dan ben jij degene waarnaar wij op zoek zijn!

 • Uitvoerder Elektromonteur & Instrumentatie

  Uitvoerder Elektromonteur & Instrumentatie

  29-09-2023 | Pieter Jan Peene

  Op zoek naar een uitdagende carrière in de wereld van industriële installaties? Heb je een passie voor leiderschap en ben je een teamspeler in hart en nieren? Dan is de rol van Uitvoerder Elektro & Instrumentatie (E&I) bij Equans jou op het lijf geschreven!

 • Chef Monteur Elektrotechniek en Instrumentatie

  Chef Monteur Elektrotechniek en Instrumentatie

  29-09-2023 | Pieter Jan Peene

  Ben jij klaar om jouw technische vaardigheden te laten schitteren op een van de meest cruciale klantlocaties in de regio? Ben jij de leidende kracht die moeiteloos een team aanstuurt? Equans heeft de perfecte baan jou!

Heb je een vraag?

Over een traject dat past bij jouw skills? Een training die aan jouw wensen voldoet? Een berichtje sturen mag altijd!

Neem contact op