Wiertz Academy

De Pooter Academy
onze opleidingstrajecten

Wat is jouw next step?

Wiertz Technical Solutions boost jouw carrière in de procestechniek of maintenance. Kies uit onze opleidingstrajecten, breng je skills bij en word zo steeds meer waard.

 

In welke carrièrefase je zit, welke ambities je ook hebt: groeien kan altijd. Wij geven je zekerheid in de vorm van een toffe baan, een goed salaris en een contract voor langere tijd, én de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Samen bepalen we jouw road to success

work

learn

grow

waar ligt jouw toekomst?

Kies jij voor Procestechniek...

Check hier onze opleidingstrajecten voor procesoperators. Sta jij aan het begin van een loopbaan in de procestechniek óf wil je juist de volgende stap als operator maken? Het kan allemaal...

Lees meer
Opleidingen voor procesoperators

...of ga je voor Maintenance?

Wil jij de wereld van Maintenance ontdekken en getraind worden als Monteur Elektro, E&I of WTB? Of je nu starter of gevorderd bent, wij hebben altijd een passend trainingstraject op maat voor jou. Beloofd.

Lees meer
Opleidingen in maintenance

Vind jouw opleidingsplaats

Klaar om jouw carrière een boost te geven? Bekijk de opleidingsplaatsen die nu voor jou openstaan.

Meld je direct aan voor Wiertz Academy

Wil jij een opleiding of training volgen en jouw marktwaarde vergroten? Meld je vrijblijvend aan en samen bepalen we jouw road to success!

Vul het formulier in

Laatste blogposts

 • Laborant - vakantiemedewerker

  Laborant - vakantiemedewerker

  24-05-2024 | Pieter Jan Peene

  Voor het lab op Trinseo zijn we op zoek naar een vakantiemedewerker voor de periode van juli tot en met augustus!
 • Junior Associate Commercial Excellence

  Junior Associate Commercial Excellence

  23-05-2024 | Pieter Jan Peene

  Join us as a Junior Associate Commercial Excellence in our CIG team in Terneuzen.
  Within your function you will be part of The Customer Information Group. This is the contact center aimed at supplying information about Dow's products to customers, channel partners, prospects, and general stakeholders.
   
  The team receives and responds to escalated requests on behalf of customers and prospects for products and services, whilst sharing information across specific Dow businesses and functions.
 • Work Activity Coordinator

  Work Activity Coordinator

  23-05-2024 | Pieter Jan Peene

  Ben jij klaar voor een uitdaging waarbij je niet alleen het verschil maakt, maar ook het team naar een hoger niveau tilt? Als Work Activity Coordinator ben jij de drijvende kracht die ervoor zorgt dat werkzaamheden niet alleen veilig, maar ook effectief en efficiënt worden uitgevoerd. Jouw rol gaat verder dan enkel coördineren: je beheert de productiviteit van het team en zorgt ervoor dat iedere taak met precisie en expertise wordt voltooid.
   
  Met jouw uitgebreide technische vaardigheden in analytische en wetenschappelijke methoden of operationele processen, voer je een breed scala aan activiteiten uit. Jij bent degene die overzicht houdt, problemen oplost en ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Daarnaast fungeer je als informele mentor voor minder ervaren teamleden, waardoor je niet alleen de huidige projecten versterkt, maar ook bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van het team.
 • Junior Analytical Technician

  Junior Analytical Technician

  22-05-2024 | Pieter Jan Peene

  De organisatie van het Analytical Center of Excellence (ACE) is op zoek naar een vakantiewerker in de functie van Analytisch Technicus voor het laboratorium Chemie in Terneuzen!
 • HR Representative

  HR Representative

  22-05-2024 | Pieter Jan Peene

  Are you a (soon-to-be) graduate in #HumanResources and do you wonder what’s coming next in your #career? Become our next HR Advisory team member and make an impact by finding HR solutions for our Dow colleagues in Europe, Middle East, India and Africa. HR Advisory handles employee questions and queries on different HR related matters.
   
   
 • Medewerker Tuigage

  Medewerker Tuigage

  22-05-2024 | Pieter Jan Peene

  Ben jij op zoek naar een baan waarin je veel afwisseling in je werk hebt? Wil je werken in een omgeving waar veel ruimte is voor jouw professionele ontwikkeling? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Wij zijn op zoek naar een Medewerker Tuigage in Vlaardingen.
   
  Ben je een starter? Geen zorgen! Bij ons ben je ook welkom. Wij bieden een intensieve training aan waarin je wordt opgeleid tot kabelspecialist. Hierdoor kun je snel aan de slag en leer je alle kneepjes van het vak.
 • Werkvoorbereider

  Werkvoorbereider

  22-05-2024 | Pieter Jan Peene

  Ben je op zoek naar een uitdagende functie als Werkvoorbereider in Vlaardingen? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team waar werkplezier en een informele sfeer voorop staan? Wij zoeken iemand die offertes maakt, afstemt met klanten, advies geeft en ervoor zorgt dat onze servicemonteurs goed zijn voorbereid. 
 • Procesoperator in vaste dienst bij Trinseo

  Procesoperator in vaste dienst bij Trinseo

  21-05-2024 | Pieter Jan Peene

  Wil je direct een contract voor onbepaalde tijd, lees dan gauw verder!
   
  Jij bent de teamplayer die ik zoek. Je hebt oog voor verbeteringen, toont initiatief en je hecht waarde aan veiligheid. Ben jij die Process Technician met een MBO 3 óf 4 procestechniek diploma of AOT / TSO (België) diploma? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Heb je een vraag?

Over een traject dat past bij jouw skills? Een training die aan jouw wensen voldoet? Een berichtje sturen mag altijd!

Neem contact op