Spot jij (nieuw) technisch talent?

Referral programma

Help je maat aan een toffe job

en pak zelf een lekkere bonus!

Heb jij maten met technische skills? Zit er iemand in jouw vriendenkring die staat te trappelen om een carrièrestap te maken? Die wil werken, leren en zichzelf challengen? Tijd om hem of haar een duwtje in de rug te geven. Help je maat aan een gave job als procesoperator of technician en verdien zelf een lekkere bonus. 

Doe het gelijk!
Help je maat aan een toffe job

Tijdelijk kans op festivaltickets!

Maak in juni 2023 boven op de 500 euro ook nog eens kans op weekendtickets voor Ploegendienst! Wanneer je vriend(in) op gesprek is geweest maak je kans op weekendtickets Ploegendienst. 

Zo werkt het

1
Spot a friend

Je spot een technisch talent, en dan? Natuurlijk check je eerst of diegene daadwerkelijk openstaat voor de next step in z'n carriere en of je hem/haar mag voorstellen aan ons. Zo ja, vraag dan het CV en meld hem/haar aan via het formulier.

2
Op gesprek

Lekker bezig! Je had het goed gezien. Na een kennismakingsgesprek bij Wiertz Technical Solutions, wordt je maat voorgesteld bij de werkgever en wordt hij/zij daar uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Je ontvangt 25 euro!

3
Geselecteerd!

Yes! Je vriend(in) wordt geselecteerd voor de job. Je kunt de helft van je bonus al op je rekening bijschrijven. Is dat even lekker?! 🤑

4
Cashen

Je maat gaat goed en werkt al 3 maanden in z'n nieuwe baan. Iedereen blij en jij helemaal, want je krijgt de resterende helft van je bonus. Bij procesoperators en montage medewerkers is je bonus in totaal 500 euro en bij maintenance technician in totaal 1.000 euro!

5
Party!

Wie moet wie bedanken?! Je vriend(in) jou of andersom? Maakt niet uit joh, ga lekker een avondje stappen om het succes te vieren en deel de kosten. 🥳

Stel je maat voor!

Een extra zakcent bijverdienen was nog nooit zo makkelijk. Tijd om nú jouw vriend een duwtje in de rug te geven. Vraag z'n CV op en stel hem aan ons voor.

Vul het formulier in