Spot jij (nieuw) technisch talent?

Referral programma

Help je maat aan een toffe job

en pak zelf een bonus van 500 euro

Heb jij maten met technische skills? Zit er iemand in jouw vriendenkring die staat te trappelen om een carrièrestap te maken? Die wil werken, leren en zichzelf challengen? Tijd om hem of haar een duwtje in de rug te geven. Help je maat aan een gave job als procesoperator of technician en verdien zelf een lekkere bonus van € 500,-.

Doe het gelijk!
Help je maat aan een toffe job

Zo werkt het

1
Spot a friend

Je spot een technisch talent, en dan? Natuurlijk check je eerst of diegene daadwerkelijk openstaat voor de next step in z'n carriere en of je hem/haar mag voorstellen aan ons. Zo ja, vraag dan het CV en meld hem/haar aan via het formulier.

2
Op gesprek

Lekker bezig! Je had het goed gezien. Na een kennismakingsgesprek bij De Pooter, wordt je maat voorgesteld bij de werkgever en wordt hij/zij daar uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Je ontvangt 25 euro!

3
Geselecteerd!

Yes! Je vriend(in) wordt geselecteerd voor de job. Je kunt 225 euro op je rekening bijschrijven. Is dat even lekker?! 🤑

4
Cashen

Je maat gaat goed en werkt al 3 maanden in z'n nieuwe baan. Iedereen blij en jij helemaal, want je krijgt opnieuw 250 euro bonus.

5
Party!

Wie moet wie bedanken?! Je vriend(in) jou of andersom? Maakt niet uit joh, ga lekker een avondje stappen om het succes te vieren en deel de kosten. 🥳

Stel je maat voor!

Een extra zakcent bijverdienen was nog nooit zo makkelijk. Tijd om nú jouw vriend een duwtje in de rug te geven. Vraag z'n CV op en stel hem aan ons voor.

Vul het formulier in