Werk voor ZZP techneuten

Werk voor ZZP techneuten

Doe wat je het liefste doet

Jouw tijd als ZZP'er is kostbaar. Ieder uur die je kunt factureren is er één. Je maakt het liefst zoveel mogelijk uren rendabel en wil niet teveel tijd en energie kwijt zijn aan randzaken. Niet voor niets heb je de stap gezet om voor jezelf te gaan werken. Je wil jezelf challengen, zelf kunnen bepalen welke jobs je aanneemt en energie krijgen van de toffe klussen die je doet.

meld je direct aan
ZZP doe wat je het liefste doet

Wat levert het jou op?

Jouw persoonlijke zaakwaarnemer van Wiertz Technical Solutions regelt het. Wij zorgen steeds voor nieuwe opdrachten. Klussen die jij gaaf vindt om te doen. We onderhandelen lekkere tarieven voor je uit en regelen alle randzaken. En jij? Jij stort je volledig op jouw specialisme: je sleutelt aan technische oplossingen. Want dat is toch het liefste dat je doet?!

035 - Icon
Nieuwe opdrachten

Geen stress, want wij regelen jouw nieuwe opdrachten

041 - Icon
Onderhandelingen

Wij onderhandelen over jouw opdracht en tarief

047 - Icon
Groot netwerk

Maak gebruik van ons netwerk aan topbedrijven in de procestechniek en maintenance

014 - Icon
Goede beloning

Je krijgt hetzelfde tarief als wat je gewend bent

021 - Icon
Zaakwaarnemer

Focus op je job en laat randzaken aan je zaakwaarnemer over

005 - Icon
Duidelijke afspraken

Vooraf bespreken we jouw wensen t.a.v. tarieven, opdrachtgevers en opdrachten

Vind jouw ZZP job

Ben jij wie we zoeken? En bieden wij wat je zoekt? Bekijk de ZZP opdrachten die nu voor je openstaan.

Zo werkt het:
 • 1

  Toon je interesse

 • 2

  Let's meet

 • 3

  It's a match?!

 • 4

  Deal or no deal?

 • 5

  Aan de slag!

 • 6

  Je opdracht is afgerond

 • Je vindt een ZZP opdracht waar jij ontzettend enthousiast van wordt. Waarom zou je niet...?! Toon je interesse en solliciteer.

 • Wij zien het wel voor ons... we nodigen je uit om elkaar te leren kennen. Te ontdekken waar je goed in bent en waar jij gelukkig van wordt. We bespreken jouw randvoorwaarden, zoals voor welk type bedrijven je graag werkt, hoe lang een klus voor jou mag duren, welk tarief je minimaal wilt hebben etc. Vinden we belangrijk om te weten, want daarmee kunnen we het maximale voor je uitonderhandelen.

 • Jouw wensen sluiten aan bij de openstaande klus én bij de opdrachtgever. Top! We stellen je voor en leggen je wensen op tafel. Als de afspraken voldoen aan jouw randvoorwaarden, krijg jij het definitieve voorstel van ons.

 • Het is aan jou... ga je akkoord of niet? Zo ja, dan bevestigen wij het aan de opdrachtgever en regelen we alle randzaken zodat jij goed van start kunt gaan. Ben je niet akkoord? Geen probleem. Dan zijn er een paar opties: we onderhandelen verder, we zoeken een andere toffe opdracht voor je óf je laat het hierbij.

 • Hup, aan het werk jij!

 • Tijdens je klus polsen we al eens... wat als het straks klaar is? Zorg je zelf voor de volgende opdracht of wil je dat wij op zoek gaan? We weten tenslotte wat je zoekt, wat je wensen zijn en welke randvoorwaarden je stelt. Kies je voor het laatste, dan regelen wij dat alles rond is voordat je huidige klus is afgerond en je zó aan de slag kunt gaan met de volgende. Easy peasy!

5% meer verdienen en weinig administratie

Je ziet... bemiddeling via Wiertz Technical Solutions levert je veel voordelen op. En het mooie is dat het je helemaal niets kost. We bespreken wat jouw normale uurtarief is. Dat krijg je gegarandeerd, maar tegelijkertijd proberen we altijd 5% meer voor je uit te onderhandelen. Vervolgens berekenen we het afgesproken tarief, plus onze fee, door naar de opdrachtgever. Facturatie doen we via het self-billing model. Wij nemen zoveel mogelijk administratief werk voor je uit handen. Lekker toch?!

Meld je aan als ZZP'er

Geen opdracht gezien die je aanspreekt? Meld jezelf dan vrijblijvend aan. Misschien hebben we binnenkort wél die gave klus voor je!

Vul het formulier in