Bouw aan je carrière in de procestechniek

EVM-20230111-0078-L1300727
zet stappen en vergroot je marktwaarde

Kickstart of boost jouw carrière

De Pooter boost jouw loopbaan in de procestechniek. Werken, leren en jezelf challengen. Zo maak jij carrièrestappen als procesoperator, groei je als mens en als professional en vergroot je bovenal jouw eigen marktwaarde. Met de opleidingen van De Pooter kun je werken, leren en groeien.

Meld je direct aan
EVM-20220906-0073-L1230902

Alle voordelen op een rij

030 - Icon
Samen bepalen we jouw startniveau

Via een kennismakingsgesprek en een test bepalen we jouw huidige kennisniveau. Op basis daarvan maken we een traject op maat.

016 - Icon
Werken en leren tegelijk

Kennis bijtanken is leuk, maar de beste ervaring doe je op in de praktijk. Onze procestechniek opleidingen zijn altijd een combi van werken en leren.

038 - Icon
Salaris ontvangen terwijl je leert

Tijdens de opleiding krijg je een detacheringscontract van ons. Hierdoor kan je aan de slag bij een van onze 70 topwerkgevers.

014 - Icon
Diploma zonder studiekosten

Behaal je MBO procestechniek niveau 2, 3 of 4 diploma. Maar wij betalen de studiekosten wat kan oplopen tot €4.500 ex. BTW.

006 - Icon
Start wanneer het jou uitkomt

Je kunt ieder moment van het jaar starten met je opleiding en hoeft dus niet te wachten op een startmoment. Dit is mogelijk door onze E-learning.

004 - Icon
Uitdaging en perspectief

Kies je voor een carrière in de procestechniek, dan kies je voor een vakgebied waarin je baangarantie hebt én ieder jaar kunt groeien.

EVM-20220906-0051-L1230865 - gespiegeld
Download de opleidingsgids

En kom alles te weten over het uitgebreide opleidingsaanbod in maintenance en procestechniek van De Pooter Academy.

Wat is jouw next step?

In welke carrièrefase je zit, welke ambities je ook hebt: groeien kan altijd. Je moet er alleen wel de ruimte voor krijgen. Een opleiding alleen is daarvoor niet voldoende; álles moet goed geregeld zijn. En dat is het bij De Pooter. Wij geven je zekerheid in de vorm van een toffe baan, een goed salaris en een contract voor langere tijd, én de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Samen bepalen we jouw road to success, boosten we jouw carrière en vergroten we jouw marktwaarde. Work, Learn, Grow.

Meld je vrijblijvend aan

Vul onderstaand formulier. We nemen vervolgens contact met je op om kennis te maken en te ontdekken we hoe jouw carrière een boost kunnen geven. Wij hebben er zin in!

Vul het formulier in