Werken bij Koninklijke Zeelandia

Werken bij Zeelandia_header
Grijp nu je kans om bij Zeelandia te werken
Zeelandia is steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden in de wereld van brood en banket. Door anders te denken, bieden ze inventieve oplossingen om bakkers succesvoller te maken. Ze inspireren klanten met hoogwaardige ingrediënten en manieren om beter te bakken, - te managen en te verkopen. Opgericht in 1900 door de Nederlandse familie Doeleman, is Zeelandia uitgegroeid tot een wereldwijde speler in bakkerijgrondstoffen. Vandaag de dag ontwikkelen ruim 3.000 toegewijde medewerkers wereldwijd producten die aansluiten op de lokale smaak en behoeften in circa 100 landen.

Vacatures bij Zeelandia

Zeelandia neemt haar rol in de maatschappij zeer serieus. Zo hebben ze diverse samenwerkingen om hun steentje bij te dragen aan de sociale maatschappelijke arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld: Samenwerking met sociale werkplaatsen. Verder heeft Zeelandia een gezellige en warme bedrijfssfeer. Wij zijn vaak opzoek naar supply chain medewerkers en onderhoudsmonteurs om het gezellige team van Zeelandia te versterken.

 

Ben je benieuwd welke vacatures we nu hebben openstaan? Bekijk dan eens ons actuele aanbod. En zit er niet direct bij wat je zoekt? Dan raden we je zeker aan om je vrijblijvend in te schrijven. Het aanbod is enorm en verandert dagelijks, dus als we vandaag niet jouw ideale baan bij Zeelandia hebben, dan komt hij misschien morgen wel vrij!

Bekijk onze vacatures
shutterstock_377649856-1

Waarom werken bij Zeelandia?

 • 039 - Icon
  Internationaal bedrijf

 • 030 - Icon
  Uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden

 • 048 - Icon
  Met collega's werk je aan een mooi product en innovatie

 • 044 - Icon
  Schone werkomgeving

Even over Zeelandia

Dit familiebedrijf maakt en verkoopt al meer dan 120 jaar ingrediënten voor brood- en banketbakkerijen. Ook jij hebt vast weleens van Zeelandia gehoord.

Geen bijpassende vacature gevonden?

Ontvang iedere twee weken de nieuwste vacatures en opleidingsplaatsen op basis van jouw voorkeuren. Zo ben je altijd up-to-date!

Schrijf je vrijblijvend in