Werken bij Yara Sluiskil

Werken in de procestechniek
Grijp jouw kans om bij Yara Sluiskil te werken

Yara is van oorsprong een Noorse onderneming, maar heeft ondertussen vestigingen in meer dan 60 landen. Yara zet natuurlijke mineralen en stikstof om in gewasvoedingproducten die voor verschillende doeleinde kunnen worden gebruikt. De producten die jij hier produceert eindigen uiteindelijk bij Yara’s klanten die verspreid zijn over 150 landen.

Sinds 1910 maakt het Vikingschip deel uit van het logo van Yara. Het geeft de Noorse oorsprong van het bedrijf weer en de unieke bedrijfscultuur. Teamwork, vertrouwen, verantwoordelijkheid en ambitie zijn de kernwaarden die de manier van samenwerken karakteriseren. Medewerkers waarderen een open-minded omgeving waar vooruitgang wordt geboekt door samenwerking.

Vacatures bij Yara

Yara is altijd op zoek naar ambitieuze medewerkers die actief mee willen werken aan het oplossen van problemen zoals schaarste aan hulpbronnen, voedselonzekerheid en klimaatverandering. Daarom spoort Yara hun medewerkers aan om innovatief te denken en hun perspectieven te delen. De sfeer binnen het bedrijf is open en inclusief. Yara ondersteund de ontwikkeling van hun medewerkers en helpt hen zichzelf te ontplooien binnen het bedrijf. Veelvoorkomende vacatures zijn die van ervaren proces operators en onderhoudsmonteur E&I, elektro en WTB. Mocht je die ervaring nog niet hebben dan zit je bij Yara ook het juiste adres, want Yara biedt ook geregeld opleidingsplekken aan voor toekomstige procesoperators via De Pooter Academy.

 

Ben je benieuwd welke vacatures we nu hebben openstaan? Bekijk dan eens ons actuele aanbod. En zit er niet direct bij wat je zoekt? Dan raden we je zeker aan om je vrijblijvend in te schrijven.

Bekijk onze vacatures
EVM-20230111-0057-L1300694

Waarom werken bij Yara?

 • 018 - Icon
  Afwisselende functies met doorgroeimogelijkheden

 • 021 - Icon
  Open bedrijfscultuur

 • 034 - Icon
  Samenwerken met een wereldwijd team

 • 044 - Icon
  Actief problemen oplossen

Even over Yara

Yara produceert stikstofhoudende kunstmest en industriële chemicaliën. Binnen het concern is de vestiging in Sluiskil één van de grootste productielocaties.

Ontdek Yara

Yara is een bedrijfstak van het Noorse industriebedrijf Norsk Hydro, dat in 1905 werd opgericht. In 2004 werd Yara officieel een losstaande onderneming. Door Yara’s uitgebreide kennis zijn ze ertoe instaat om met grote uitdagingen om te gaan en problemen innovatief op te lossen. De activiteiten variëren van ammoniak productie tot aan fosfaat mijnbouw, handel in grondstof en onderzoek en ontwikkeling. Ze bieden een ruim assortiment aan meststoffen, waardoor ze bijna voor elk type gewas een oplossing kunnen bieden en zo kwaliteit van de producten van hun klanten kunnen verbeteren.

Geen bijpassende vacature gevonden?

Ontvang iedere twee weken de nieuwste vacatures en opleidingsplaatsen op basis van jouw voorkeuren. Zo ben je altijd up-to-date!

Schrijf je vrijblijvend in