Werken bij Trinseo

Werken bij Trinseo_header
Werken aan innovaties bij Trinseo

Trinseo is een chemiebedrijf van wereldformaat. In Terneuzen staat één van de drie grootste productielocaties van Europa. De 450 medewerkers houden zich bezig met de productie van kunststoffen, latex bindmiddelen en synthetisch rubber. In 2017 opende het bedrijf een nieuw hoofdkantoor op het Maintenance Valuepark, in 2019 is een gloednieuwe compounding-fabriek in gebruik genomen. Volop kansen om jezelf bij Trinseo te ontwikkelen!

Deze groei is afhankelijk van het teamwork. Bij Trinseo werkt iedereen dagelijks samen aan milieu veilige, duurzame, innovatieve oplossingen. Respect voor de uiteenlopende vaardigheden, perspectieven en ervaringen van al haar medewerkers is de manier hoe Trinseo er voor zorgt dat ze blijven groeien. 

Vacatures bij Trinseo

Het feit dat Trinseo zoveel mogelijk activiteiten in eigen huis uitvoert, zorgt ervoor dat ze continue op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Veelvoorkomende vacatures zijn die van lab technicians, onderhoudsmonteur E&I, elektro en WTB, proces operators en engineers.  Algemeen kun je stellen dat we doorlopend technische mensen kunnen gebruiken met een achtergrond in bijvoorbeeld de procestechniek, elektrotechniek of maintenance. Mocht je die ervaring nog niet hebben dan zit je bij Trinseo ook het juiste adres, want Trinseo biedt ook geregeld opleidingsplekken aan voor toekomstige procesoperators via De Pooter Academy. Bovendien zoeken ze regelmatig financieel administratieve medewerkers.  

 

Ben je benieuwd welke vacatures we nu hebben openstaan? Bekijk dan eens ons actuele aanbod. En zit er niet direct bij wat je zoekt? Dan raden we je zeker aan om je vrijblijvend in te schrijven. Het aanbod verandert dagelijks, dus als we vandaag jouw droombaan bij Trinseo niet hebben, dan wellicht morgen! 

Bekijk onze vacatures
shutterstock_377649856-1

Waarom werken bij Trinseo?

 • 018 - Icon
  Dagelijks werken aan innovaties

 • 030 - Icon
  Ruimte voor zelfstandigheid

 • 034 - Icon
  Samenwerken met een wereldwijd team

 • 044 - Icon
  Werken aan duurzame oplossingen

Even over Trinseo

Trinseo is een chemiebedrijf van wereldformaat. De medewerkers in Terneuzen produceren kunststoffen, latex bindmiddelen en synthetisch rubber.

Ontdek Trinseo

Tot 2010 maakte Trinseo nog deel uit van The Dow Chemical Company. Sinds 2014 is het bedrijf zelfstandig aan de beurs genoteerd en dat heeft ze geen windeieren gelegd. De filosofie is dan ook ze zoveel mogelijk inhouse willen doen. Vandaar dat het aantal medewerkers in korte tijd flink is gegroeid.

Trinseo levert innovatieve en duurzame oplossingen, waardoor hun klanten producten kunnen maken die een positieve invloed op het dagelijkse leven hebben. Belangrijke afzetmarkten zijn de auto- en meubelindustrie en de elektronicabranche. Wereldwijd heeft Trinseo 19 productievestigingen. De locatie in Terneuzen is de op één na grootste. 

Geen bijpassende vacature gevonden?

Ontvang iedere twee weken de nieuwste vacatures en opleidingsplaatsen op basis van jouw voorkeuren. Zo ben je altijd up-to-date!

Schrijf je vrijblijvend in