Werken bij Lamb Weston

Production process_300dpi_423x238mm_C_NR-5674-2-1-1-1
Volop kansen om te werken bij Lamb Weston
Lamb Weston is één van de grootste verwerkers van aardappelproducten ter wereld. Met productievestigingen in Kruiningen, Bergen op Zoom, Oosterbierum en Broekhuizenvorst, is Lamb Weston in Nederland groot vertegenwoordigd. Op de verschillende productielocaties worden diepgevroren frites in diverse soorten en maten geproduceerd. Wat denk je van Ziggy Fries, CrissCuts of Twister Fries? Allemaal afkomstig van Lamb Weston. Ook leveren ze halffabricaten voor soep, voor aardappelpuree of als bindmiddel. 

Vacatures bij Lamb Weston

Lamb Weston groeit, doordat ze zich continu blijven verbeteren en steeds weer nieuwe markten weten aan te boren. De groei is afhankelijk van het teamwork. Bij Lamb Weston hebben ze een open en informele werkcultuur, waarin er veel waarde wordt gehecht aan respect. Omdat ze ambitieus zijn, werkt iedereen hard en creëren ze samen een plezierig teamgevoel. Er doen zich vrijwel altijd kansen voor op verschillende functies binnen het bedrijf. Zeer regelmatig zijn we op zoek naar procesoperators, packagingoperators, onderhoudsmonteurs E&I en WTB, storingsmonteurs, QC technicians en engineers op de verschillende locaties.

 

Ben je benieuwd welke vacatures we nu hebben openstaan? Bekijk dan eens ons actuele aanbod. Het aanbod verandert dagelijks, dus als we vandaag jouw droombaan bij Lamb Weston niet hebben, dan wellicht morgen! 

Bekijk onze vacatures
shutterstock_377649856-1

Waarom werken bij Lamb Weston?

 • 039 - Icon
  Werken met heerlijke tastbare producten

 • 030 - Icon
  Volop kansen om door te groeien en jezelf te ontwikkelen

 • 034 - Icon
  Samenwerken met een wereldwijd team

 • 044 - Icon
  Werken aan duurzame oplossingen

Even over Lamb Weston

Op de vestigingen van Lamb Weston wordt diepgevroren frites in veel soorten en maten gemaakt. Ze zijn wereldspeler binnen de aardappelverwerkende industrie.

Ontdek Lamb Weston

Lamb Weston is een joint venture opgericht in 1994 tussen Lamb Weston uit de Verenigde Staten en firma Meijer uit Nederland. Met vier productielocaties in Nederland, één in het Verenigd Koninkrijk en één in Oostenrijk, is Lamb Weston Europees breed vertegenwoordigd. Vanuit deze locaties worden klanten wereldwijd van aardappelproducten voorzien. 

Geen bijpassende vacature gevonden?

Ontvang iedere twee weken de nieuwste vacatures en opleidingsplaatsen op basis van jouw voorkeuren. Zo ben je altijd up-to-date!

Schrijf je vrijblijvend in