Werken bij Kraker Trailers

Campagnebeeld_KrakerTrailers_Afmontage
Ontdek Kraker Trailers
Kraker trailers levert al sinds 1989 voertuigen van topkwaliteit. Sindsdien zijn ze enorm gegroeid en zijn ze ook actief op de internationale markt. Kraker trailers is Europa’s toonaangevende fabrikant in breed inzetbare schuifvloertrailers. Ze kunnen zich met recht de masters in moving floor trailers noemen.

Vacatures bij Kraker Trailers

De functies bij Kraker trailers zorgen voor genoeg afwisseling. Zo ben je technisch en innovatief bezig en werk je aan de productie en ontwikkeling van een groot assortiment aan voortuigen. Verder zijn er genoeg kansen om door te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen het bedrijf.

Ben je benieuwd naar onze vacatures bij Kraker trailers?

Bekijk onze vacatures
shutterstock_377649856-1

Waarom werken bij Kraker Trailers?

 • 039 - Icon
  Aanbieden van stage en afstudeer plekken (erkend leerbedrijf)

 • 030 - Icon
  Doorgroei mogelijkheden (interne vacatures)

 • 048 - Icon
  Opleiding en scholing (Kraker Academy)

 • 044 - Icon
  Werken met Zeeuwse nuchterheid

Over Kraker Trailers

Voertuigen van Kraker Trailers onderscheiden zich door kwaliteit en functionaliteit. Steeds meer transportondernemers kiezen voor de breed inzetbare Kraker-schuifvloertrailers, waardoor dit type voertuig de heersende standaard is geworden voor transport van (losgestorte) producten.

Kraker Trailers biedt met diverse types en uitvoeringen het antwoord op vrijwel elke transportvraag. Door de multifunctionaliteit van een schuifvloertrailer (bijvoorbeeld losgestorte, agrarische producten en retour pallets) worden lege kilometers tot een minimum teruggedrongen. Afhankelijk van het type, kan met een Kraker-schuifvloertrailer bijna álles worden vervoerd: van groente en fruit tot huishoudelijk of zwaar afval, van schroot- en bouwafval tot pallets. Productinnovatie en -ontwikkeling vormen een constant proces bij Kraker Trailers.

Kraker trailers is een internationaal opererende organisatie, maar begon ooit als een familiebedrijf in Axel. Op de werkvloer heerst een no-nonsense sfeer en wordt er gewerkt met Zeeuwse nuchterheid. Kraker trailers is “pasionate about people” en is dan ook trots op hun werknemers, en wat ze iedere dag weer voor elkaar krijgen. Door samen te werken aan innovaties en slimme opties zorgen ze ervoor dat hun personeel veilig, snel en ergonomisch kunnen werken.

Geen bijpassende vacature gevonden?

Ontvang iedere twee weken de nieuwste vacatures en opleidingsplaatsen op basis van jouw voorkeuren. Zo ben je altijd up-to-date!

Schrijf je vrijblijvend in