Werken bij Dow Benelux

Werken bij Dow Benelux
Grijp jouw kans om bij Dow Benelux te werken

Dow Benelux in Terneuzen is één van de grootste werkgevers van Zeeland. Zo'n 4.000 mensen werken hier dagelijks aan innovaties. Het toont niet alleen aan hoe populair het van oorsprong Amerikaanse chemieconcern als werkgevers is, het laat ook zien hoe graag mensen onderdeel van het proces willen zijn. De opening van het gloednieuwe kantoor - Diamond Building - in 2019 is slechts een bevestiging dat het bedrijf groeit als kool. Volop kansen dus om je carrière te maken bij Dow!

Bij Dow staan inclusie en diversiteit centraal. Dow investeert veel in het creëren van begrip, waardering en het vieren van de verschillen tussen iedereen. Dow belooft zich te blijven richten op formele training en beleid dat inclusie, toegankelijkheid en gelijke behandeling bevordert.

Vacatures bij Dow

Wat werken bij Dow Benelux zo bijzonder maakt, is dat je niet alleen samenwerkt aan de nieuwste innovaties, maar dat je ook een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om hier zélf invulling aan te geven. Bovendien is het vacatureaanbod erg breed. Zeer regelmatig zijn we op zoek naar proces operators, engineers, elektromonteurs en onderhoudsmonteurs. Algemeen kun je stellen dat we doorlopend technische mensen kunnen gebruiken met een achtergrond in bijvoorbeeld de procestechniek, elektrotechniek of maintenance. Mocht je die ervaring nog niet hebben dan zit je bij Dow ook het juiste adres, want Dow biedt ook geregeld opleidingsplekken aan voor toekomstige procesoperators via De Pooter Academy. Daarnaast zijn wij ook vaak opzoek naar medewerkers in de klantenservice, personeelszaken, administratie en logistieke dienstverlening. 

 

Ben je benieuwd welke vacatures we nu hebben openstaan? Bekijk dan eens ons actuele aanbod. En zit er niet direct bij wat je zoekt? Dan raden we je zeker aan om je vrijblijvend in te schrijven. Het aanbod is enorm en verandert dagelijks, dus als we vandaag niet jouw ideale baan bij Dow hebben, dan komt hij misschien morgen wel vrij!

Bekijk onze vacatures
shutterstock_761907997-min

Waarom werken bij Dow?

 • 018 - Icon
  Dagelijks werken aan innovaties

 • 021 - Icon
  Open bedrijfscultuur

 • 034 - Icon
  Samenwerken met een wereldwijd team

 • 006 - Icon
  Grote mate van vrijheid

Even over Dow

Dow Benelux B.V. in Terneuzen is een dochteronderneming van The Dow Chemical Company. Dagelijks wordt er aan innovaties gewerkt. Dit doen ze door een slimme combinatie van wetenschappelijke kennis en hun technologieën.

Over Dow Benelux B.V.

Dow Benelux B.V. in Terneuzen is een dochteronderneming van The Dow Chemical Company. Dagelijks wordt er aan innovaties gewerkt. Dit doen ze door een slimme combinatie van wetenschappelijke kennis en hun technologieën. Op die manier levert Dow een bijdrage aan het vinden van duurzame oplossingen voor de meest dringende problemen in de wereld. Zo zijn ze actief op het gebied van schoon drinkwater, energiebesparing, duurzame energie en het verbeteren van de landbouwproductiviteit. De producten en diensten vinden hun weg naar klanten in ruim 160 landen. Deze klanten zijn voornamelijk actief in groeiende markten zoals elektronica, water, energie, coatings en landbouw. 

Dow in Terneuzen is de op één na grootste productielocatie van Dow wereldwijd en speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling en productie van basischemicaliën, waaruit meer dan 800 verschillende producten worden gemaakt. Onderzoek en ontwikkeling zijn in Terneuzen sterk gekoppeld aan de productie. Op het terrein bevinden zich grootschalige en moderne onderzoeksfaciliteiten om proeven en experimenten te doen voor zowel nieuwe als bestaande producten en productieprocessen. Verder worden er vanuit Terneuzen diverse services (logistiek, klantenservice, financiën ed.) verleend aan Dow vestigingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en India. Op het terrein werken zo'n 3.200 mensen met meer dan 50 verschillende nationaliteiten. 

Geen passende vacature gevonden?

Ontvang iedere twee weken de nieuwste vacatures en opleidingsplaatsen op basis van jouw voorkeuren. Zo ben je altijd up-to-date!

Schrijf je vrijblijvend in