Ons bureau is al ruim 60 jaar actief op het gebied van personeelsbemiddeling. Onze specialiteit ligt in het leveren van personeel aan de (proces)industrie, ondertussen zijn wij ook in andere sectoren hard gegroeid.

Betrokkenheid en persoonlijke aanpak

Door onze jarenlange ervaring en betrokkenheid bij onze opdrachtgevers hebben wij onze organisatie ontwikkeld tot een professionele partij op het gebied van personeelsdiensten. Wij zijn in staat om onze klanten van zowel technisch als administratief personeel te voorzien, op alle scholingsniveaus. Verder denken wij graag met u mee door een adviserende rol te spelen op het gebied van personeelszaken.

Wij zien onze uitzendkrachten echt als ons eigen personeel en willen voor hem meer zijn dan een kortstondige werkgever. We beseffen dat je werknemers perspectieven moet bieden. Ook uitzendkrachten willen zich verder kunnen ontwikkelen en dat kan bij ons. Zo geven wij hen de gelegenheid opleidingen te volgen, tot procesoperator of onderhoudsmonteur.

Diversiteit aan personeelsdiensten

Wij leveren een variĆ«teit aan personeelsdiensten, waarbij we naast uitzenden, detacheren en werving en selectie, bedrijven ondersteunen met allerhande personeelsvraagstukken. Wij zijn actief in Zuid-West Nederland, vanuit onze vestigingen in Zeeland en West-Brabant.

Heeft u interesse in een samenwerking met De Pooter?

Vacatures plaatsen