Inmiddels kunnen wij constateren dat de zomer voorbij is en dat wij middenin de donkere dagen voor kerst zitten. Ken je dat gevoel: dat je denkt, ik heb de hele dag geen daglicht gezien? Dat betekent in het donker naar je werk rijden en ook weer in het donker thuiskomen.

Nog heel even en dan is het weer tijd voor de feestdagen. Hierbij een aantal tips om je tot die tijd te vermaken:

  •  Christmas karaoke: De kerst hits vliegen je om de oren, dus waarom niet genieten van deze o zo fijne hits. Waarschijnlijk heb jij alle kerstknallers al zo vaak gehoord dat jij ze allemaal foutloos kan meezingen.
    giphy
  • Eten: Pepernoten, chocolade letters, kerstkransjes do i need to say more? 

 kerstkoekjes

  • Bewegen: Een goede manier om een winterdipje tegen te gaan is door te bewegen. Hiermee kun je jouw gedachten verzetten. Een inspanning bevordert jouw bloedsomloop waardoor jij, je fysiek beter zult voelen. Een win-winsituatie!

    When it goes wrong
  • Adventskalenders: Elke dag iets nieuws ontdekken? Dat doe je met een adventskalender. Ze zijn er in alle soorten en maten: chocolade, bier, wijn etc. etc.
    tres click adventskalender 2 1

  • Positief denken: We blijven soms maar negatief denken over de kou, maar achteraf valt het reuze mee. Denk positief en stop die negatieve gedachten maar snel weg, zo is het leuker voor jezelf en de mensen om je heen.

 giphy tumblr