Voor het DOW Service Center van DOW Chemicals in Terneuzen zijn wij zoekende naar meerdere kandidaten die aan de slag willen binnen de Customer Service afdeling. Ben jij de persoon die wij zoeken? Lees dan snel verder!


Het DOW Service Center in Terneuzen is de internationale dienstverlener voor de Dow Chemical Company en de werkgever van meer dan 600 talentvolle medewerkers, die samen meer dan 50 verschillende talen en nationaliteiten van over de hele wereld vertegenwoordigen. Het team ondersteunt Dow en de joint ventures op een breed scala van gebieden, zoals logistiek, klantenservice, financiƫn, human resources, vertalingen en nog veel meer.

Als Customer Service Representative ben je het eerste aanspreekpunt van de klant. Je helpt de klant tijdens het hele orderproces, van orderinvoer en opvolgen van orders tot aan de levering van het product. Je hebt veel contacten met de klanten en het is belangrijk om snel te kunnen schakelen en goed het overzicht te kunnen bewaren. In het onderstaande filmpje is te zien hoe het niet moet. Kun jij dit beter? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie.

Meer informatie