De Pooter Personeelsdiensten is verantwoordelijk voor de werving & selectie van de Hoop Terneuzen. Op dit moment zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst, voor de dochterbedrijven Haringman Beton, Fassaert Beton en Bleijko. Ben jij de persoon die wij zoeken? Lees dan snel verder!

De Hoop Terneuzen is een concern met meer dan 40 dochterbedrijven en deelnemingen, voornamelijk gevestigd in Nederland en België. De Hoop Terneuzen is leverancier en producent van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw.

In deze aflevering staat de functie van commercieel medewerker binnendienst centraal. De commercieel medewerker binnendienst is een belangrijk aanspreekpunt voor de verkoop, draagt bij aan het commerciële beleid en voert dit consequent uit voor de eerder genoemde bedrijven. In deze functie onderhoud je commerciële contacten met het sales & marketing team en verstrek je telefonisch informatie en advies aan klanten betreffende de door de organisatie gemaakte en verhandelde producten in de meest ruime zin van het woord. Bovendien breng je offertes uit en volg je deze op. Je onderhandelt, behandelt en verwerkt de verkooporders op correcte administratieve wijze in het geautomatiseerde systeem.

 

Heb jij interesse in deze functie en wil je graag meer weten? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie!

Vacature