Ik ben erg trots en blij met de opening van ons nieuwe kantoor. De officiële opening voor onze klanten en leveranciers werd verzorgd door burgemeester Jan Lonink. Hij schetste een helder beeld van de vele ontwikkelingen in Zeeland en hoe wij als bedrijf een bijdrage leveren aan het vinden van personeel.

De opening was ook het moment om mijn vader Ko de Pooter in het zonnetje te zetten, die na meer dan 50 jaar trouwe dienst zijn functie als directeur vorig jaar neer heeft gelegd. Ko blijft wel adviseren en is regelmatig aanwezig op kantoor.


De opening was druk bezocht en de receptie na de officiële opening was erg gezellig. De volgende dag hadden we de open dag waarbij ons kantoor open gesteld werd voor onze uitzendkrachten, familie en de omgeving. Helaas speelde het weer ons een beetje parten maar desondanks was ook de open dag redelijk goed bezocht met ongeveer 100 bezoekers.

We hebben meer dan 30 jaar in het vorige kantoor gezeten en ik hoop net zo lang in dit kantoor te kunnen werken. Ik wil alle bezoekers bedanken, en ook alle aannemers die mee gewerkt hebben aan de renovatie. Top klus!

Timmie de Pooter

 IMG 6323IMG 6329 bloemen