Reflex is het vakblad van de ABU voor zijn leden. Reflex informeert over ontwikkelingen in de flexbranche en biedt inspiratie aan ABU-leden in hun rol als ondernemer én werkgever. Voor de oktober editie is Reflex op bezoek geweest bij de Pooter Personeelsdiensten in Axel.

De herfst is weer begonnen en we merken dat de verkoudheidjes en griepklachten ook weer de kop opsteken. Hierbij 5 tips hoe je snel van een verkoudheid kunt genezen.

Help, het middelbaar onderwijs in Zeeuws-Vlaanderen verdwijnt!
"Stop de afbraak van het middelbaar onderwijs in deze regio, zegt de Zeeuws-Vlaamse ondernemer Timmie de Pooter. ‘Zonder middelbare scholen wordt dit een spookregio.’ En het goede nieuws is: dat valt ook best te voorkomen. Tenminste"

Voor Neste in Sluiskil zijn we op zoek naar meerdere procesoperators. Als operator bij Neste is het belangrijk dat je houdt van een breed en gevarieerd takenpakket. Daarnaast sta je open om nieuwe processen eigen te maken. Je bent professioneel, flexibel en vindt het leuk om in een klein team te werken.

 

Sommige mensen kunnen zichzelf heel natuurlijk verkopen tijdens sollicitatiegesprekken. Anderen niet. Nieuwsgierig naar onze 10 tips & tricks?