Een persoonlijke aanpak van personeelsdiensten

De Pooter is een partner die meedenkt en adviseert op uiteenlopende personele vraagstukken met een brede waaier aan personeelsdiensten. Waarmee het verschil wordt gemaakt? Onze persoonlijke aanpak! Zelfs in het huidige digitale tijdperk gaat het om persoonlijk contact, wanneer je de juiste talenten en bedrijven bij elkaar wil brengen.

Onze persoonlijke aanpak
voor jou laten werken?

Inschrijven

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op
Slechts één bestand.
20 MB limiet.
Toegestane types: txt rtf pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods.

Onze klanten

Wij werken samen met top bedrijven in Zeeland, West Brabant en Vlaanderen (België).

Bekijk meer klanten

DOW Benelux

Bij Dow Benelux werken dagelijks aan innovaties. Dit doen we door wetenschappelijke inzichten te combineren met onze technologische kennis.

Fraanje

Het verbeteren van de kwaliteit van onze leefomgeving, dat is de ambitie van Fraanje. Dit streven wij na door te ontwikkelen op het gebied van wonen, werken, beleven en duurzaamheid.

Engie Services

ENGIE Services laat techniek werken. Met ruim 5800 medewerkers zijn we iedere dag hard bezig met de beste innovatieve concepten en integrale en duurzame oplossingen voor onze klanten in de industrie, utiliteit, infrastructuur en energie.

Laatste blogposts

"Met Louis van Gaal zou ik wel eens willen dineren"

27-08-2018 | Sylka
Toen Ko zo'n 4 jaar oud was, richtte zijn vader De Pooter Personeelsdiensten op. Inmiddels is de 3e generatie directeur. Een generatie van ondernemers, aanpakkers en doorzetters. Prachtige verhalen uit vervlogen tijden. Andere tijden, ook. Ko, vertel eens...

Solliciteren en social media

07-06-2018 |
Wanneer je op zoek bent naar een baan zijn er verschillende middelen die je kunt inzetten om je kansen op een baan te vergroten en vacatures te zoeken. Zo ook Social Media.
Alle blogposts