Bouw aan je carrière in de maintenance

Bouw aan je carriere in de maintenance
zet stappen die bij jou passen

Boost je loopbaan en vergroot jouw waarde

Zit jij vast in je werk? Als echte aanpakker wil jij niet alleen laten zien wat je kunt, je wilt ontdekken wat je nog méér kunt. Met onze spiksplinternieuwe trainingstrajecten en slim uitgestippelde carrièrepaden in de maintenance techniek, bouw jij serieus aan je loopbaan. Blijf je kennis bijtanken, vergroot je skills door werk dat écht matcht en vergroot jouw marktwaarde. Ontdek het nu.

Meld je direct aan
Maintenance opleiding

Alle voordelen op een rij

030 - Icon
Samen bepalen we jouw startniveau

Via een kennismakingsgesprek en een test bepalen we jouw huidige kennisniveau. Op basis daarvan maken we een traject op maat.

016 - Icon
Werken en leren tegelijk

Kennis bijtanken is leuk, maar de beste ervaring doe je op in de praktijk. Onze maintenance trainingstrajecten zijn altijd een combi van werken en leren.

020 - Icon
Modulair trainen op maat

Keuze uit meer dan 50 korte trainingsmodules, die volledig op maat zijn te combineren. Zo bouwen we een traject dat helemaal bij jou past!

022 - Icon
Niet eindeloos in de schoolbanken

Je wordt niet opgeleid tot een (MBO) diploma, maar je spijkert heel gericht jouw kennis en skills bij. Zo word jij een expert in maintenance techniek.

024 - Icon
Effectief en doelgericht

Door onze trajecten op maat en het loslaten van diplomeringseisen groei jij wel 50% tot 60% sneller tot het niveau van een maintenance expert.

014 - Icon
Uitdaging en perspectief

Kies je voor een carrière in de maintenance techniek, dan kies je voor een vakgebied waarin je baangarantie hebt én ieder jaar kunt verder groeien.

Maintenance opleiding
Download de opleidingsgids

En kom alles te weten over het uitgebreide opleidingsaanbod in maintenance en procestechniek van Wiertz Academy.

Zo word jij een expert in maintenance

Onze trainingstrajecten in de maintenance techniek maken we altijd op maat. Om een idee te geven van de mogelijkheden hebben we hieronder een paar voorbeelden uitgewerkt.

Meld je vrijblijvend aan

Vul onderstaand formulier in. Wij staan te trappelen om je te leren kennen én te ontdekken we hoe jouw carrière een boost kunnen geven!

Vul het formulier in