Ons uitzendbureau is al ruim 50 jaar actief op het gebied van personeelsbemiddeling. Begonnen als klein familiebedrijf zijn wij in deze periode meegegroeid met onze klanten en de industriële ontwikkelingen in de Kanaalzone tussen Gent en Terneuzen. Onze specialiteit ligt in het leveren van personeel aan de (proces)industrie.

Door onze jarenlange ervaring en betrokkenheid bij onze opdrachtgevers hebben wij onze organisatie ontwikkeld tot een professionele partij op het gebied van personeelsdiensten. Wij zijn in staat om onze opdrachtgevers van zowel technisch als administratief personeel te voorzien, op alle scholingsniveaus.

Wij zien onze uitzendkrachten echt als ons eigen personeel en willen voor hen meer zijn dan een kortstondige werkgever. We beseffen dat wij jou als werknemer perspectieven moeten bieden. Ook uitzendkrachten willen zich verder kunnen ontwikkelen en dat kan bij ons. Zo geven wij jou de gelegenheid opleidingen te volgen, onder andere tot procesoperator of onderhoudsmonteur.