Veelgestelde vragen

Intakegesprek

 • Ik word door jullie uitgenodigd voor een intake gesprek. Wat houdt dit in?
  Een intake gesprek is een persoonlijk gesprek waarbij we o.a. bespreken wat je competenties zijn, wat je werkervaring is, wat je wensen zijn t.o.v. een nieuwe baan en wat wij wellicht voor je kunnen betekenen. Aan de hand van deze informatie kunnen wij op zoek naar een passende baan.

 • Wat gebeurt er met de informatie die wordt besproken wanneer ik op intake gesprek ben geweest, maar er is op dat moment geen passende vacature?
  Na een intake gesprek verwerken we meteen alle informatie die besproken is tijdens de intake. Wanneer er dan geen vacature vacant is die passend is aan je profiel, hebben wij wel al alle gegevens die we nodig hebben. Als er dan een vacature open komt te staan, voeren wij altijd een search uit in ons systeem. Wanneer jouw profiel uit deze search komt, nemen we contact met je op. Indien gewenst stellen we, nadat er contact met je is geweest, jouw cv en aanvullende informatie voor bij onze opdrachtgever. Je krijgt van ons een reactie zodra we terugkoppeling krijgen van onze opdrachtgever. Duurt dit langer dan twee weken, zullen we je tussentijds op de hoogte houden zodat je op de hoogte bent van de status van je sollicitatie.

Starten via de Pooter

 • Start ik via jullie altijd op basis van een uitzendovereenkomst?
  Nee, dit hoeft niet en is afhankelijk van de aanvraag van de klant. We worden door onze klant geïnformeerd over de contractvorm en de duur van de opdracht. Vanzelfsprekend word je hierover geïnformeerd door onze intercedent, mocht je in aanmerking komen voor een vacature.

 • Per wanneer is de startdatum?
  Een startdatum wordt afgestemd met onze klant en met jou, en is afhankelijk van een eventuele opzegtermijn

Vacatures

 • Ik zie een vacature online staan voor Middelburg, maar heb contact gehad met de vestiging Axel. Moet ik me dan opnieuw inschrijven in de vestiging Middelburg om voor deze functie in aanmerking te komen?
  Nee, zodra je bij 1 van onze vestigingen staat ingeschreven, is dat voldoende. Je bent dan bij beide vestigingen opgenomen in de database. Mocht je nog niet benaderd zijn over de vacature, mag je altijd contact opnemen met jouw contactpersoon om je interesse te tonen in de openstaande vacature.

 • Zijn er naast de  vacatures op de site ook nog andere openstaande vacatures, waar ik voor in aanmerking kom?
  In principe staan alle openstaande vacatures op onze website. Natuurlijk mag je je CV altijd achterlaten, zodat we eventuele toekomstmogelijkheden voor je kunnen bekijken.

Hoeveel ga ik verdienen?

Je salaris is afhankelijk van diverse factoren, denk hierbij o.a. aan de cao v/d klant, jouw relevante werkervaring, jouw opleidingsniveau, de functie, etc.