Ben je op zoek naar een baan en wil je hierbij graag professionele hulp gebruiken? Schrijf jezelf dan bij ons in. Wij gaan voor jou op zoek naar geschikte vacatures, waarbij onze specialiteit in de procesindustrie ligt. Zodra we een mogelijk geschikte baan hebben gevonden, leggen wij deze altijd eerst aan jou voor. Natuurlijk kan je het zelf ook aangeven als je een interessante vacature bij ons tegenkomt. Na jouw akkoord stellen we je als kandidaat voor aan de opdrachtgever, die beslist of je uitgenodigd wordt voor een sollicitatiegesprek.

Lees meer informatie over onze werkwijze onder werken via De Pooter.

CV uploaden

Om je CV goed in behandeling te kunnen nemen en ons systeem overzichtelijk te houden, willen we je vragen of je jouw CV als volgt van een naam wilt voorzien: CV [Voornaam] [Achternaam].doc alvorens je jouw CV upload. Voor vragen kun je contact opnemen met onze kantoren in Axel, Middelburg of Roosendaal via het centrale nummer (+31)88 1348 300

Direct digitaal inschrijven Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.