EVM-20220906-0073-L1230902
EVM-20220906-0051-L1230865 - gespiegeld
EVM-20220906-0026-L1230827
Learn @ Wiertz Technical Solutions
Next level learning

Train your soft and hard skills with personal training and education. And determine your own development plan.

What do you want to learn?
Keep moving

Wiertz Academy

You are never done learning. You can always do more. Better. Further. That's why there is Wiertz Academy. We offer the opportunity to learn. But how you learn and what you want to learn is up to you.

discover the academy
De Pooter Academy

“In fact, I needed the Wiertz Academy years ago”

Paul Hubregtsen

Student Proces Operator at Cargill

Latest blog posts

 • Welke baan in de maintenance wacht er op jou?

  Welke baan in de maintenance wacht er op jou?

  16-08-2023 | Lucas Sijbinga

  De wereld heeft een enorme batch fris techniektalent nodig. Als je dus op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in je carrière, dan kan een maintenance baan wel eens de perfecte optie zijn. Hoe zo’n baan er precies uit kan zien? Dat vertellen we je hier.

 • Maak jezelf onmisbaar: ontdek de perfecte zij-instroombaan als onderhoudsmonteur

  Maak jezelf onmisbaar: ontdek de perfecte zij-instroombaan als onderhoudsmonteur

  16-08-2023 | Lucas Sijbinga

  Ben je op zoek naar een nieuwe richting in je carrière waarin je jezelf onmisbaar kunt maken? Overweeg dan om jezelf om te scholen tot onderhoudsmonteur. Als zij-instromer krijg je de kans om een waardevolle bijdrage te leveren in dit boeiende vakgebied. In deze blog ontdek je waarom onderhoudsmonteur de perfecte zij-instroombaan is en welke kansen er zijn om jezelf te ontwikkelen en te groeien.

 • Jobhoppen met een vaste baan? Hoe werkt dat?

  Jobhoppen met een vaste baan? Hoe werkt dat?

  16-08-2023 | Lucas Sijbinga

  Alle vrijheid en toch altijd zeker van werk én salaris? Dan is Wiertz Technical Solutions jouw way to work, learn, grow! Bij Wiertz Technical Solutions kun je namelijk werken met een vast contract, maar heb je wel de flexibiliteit om te kunnen jobhoppen en jezelf te blijven ontwikkelen. In deze blog ontdek je hoe flexibele zekerheid bij Wiertz Technical Solutions werkt.

 • Het nieuwe leren: meer skills, maar niet terug naar school

  Het nieuwe leren: meer skills, maar niet terug naar school

  16-08-2023 | Lucas Sijbinga

  Ben je iemand die altijd wil blijven groeien en nieuwe skills wil ontwikkelen? Maar zie je het niet zitten om weer terug de schoolbanken in te duiken voor een volledige opleiding? Begrijpelijk! Het leven is druk en veeleisend, en we hebben niet altijd de tijd en energie om ons volledig te wijden aan langdurige studieprogramma's. Maar wat als we je vertellen dat er een manier is om jezelf doelgericht bij te scholen, zonder al die extra ballast? Een manier waarop je gericht je kennis en vaardigheden kunt aanscherpen en tegelijkertijd de praktijkervaring opdoet die essentieel is voor succes.

 • Genoeg van iedere dag dezelfde taken? Investeer in jezelf en ontdek nieuwe uitdagingen

  Genoeg van iedere dag dezelfde taken? Investeer in jezelf en ontdek nieuwe uitdagingen

  09-02-2023 | Lucas Sijbinga

  Kom jij wel eens thuis na een werkdag waarin je weliswaar druk bent geweest, maar voor je gevoel weinig hebt uitgevoerd? Vraag je wel eens hardop af wat je nou eigenlijk hebt gedaan terwijl je lusteloos op de bank ploft?

 • Hoe ziet de carrière van een procesoperator eruit?

  Hoe ziet de carrière van een procesoperator eruit?

  08-02-2023 | Lucas Sijbinga

  Een Procesoperator is een echte vakman of vrouw. Het is niet zomaar een baan, waar je morgen mee kunt beginnen: je hebt echte skills nodig die je leert door het volgen van een gedegen opleidingen. Maar heb je die eenmaal afgerond, dan ben je verzekerd van een prachtige carrière. Het mooiste is dat je die opleiding gewoon kunt combineren met je werk  en dat wij de studiekosten voor onze rekening nemen. Nadat je bent gestart, ga je bovendien al vrij snel met echte operatorwerkzaamheden aan de slag in de fabriek en ben je meteen van toegevoegde waarde.

 • Wat een procesoperator opleiding jou brengt

  Wat een procesoperator opleiding jou brengt

  02-02-2023 | Lucas Sijbinga

  Ben je aan het nadenken over jouw toekomstige carrière? Twijfel je over welke richting bij jou past? Een opleiding tot procesoperator is misschien wel de beste match. Met name voor mensen met een passie voor techniek en die ervan houden dat zaken op rolletjes lopen.

 • 3 manieren om het tekort aan technisch personeel structureel aan te pakken

  3 manieren om het tekort aan technisch personeel structureel aan te pakken

  02-02-2023 | Lucas Sijbinga

  Op de lange termijn zal het gat tussen de uitstroom van pensionerend technisch personeel en de instroom van nieuw talent te groot worden. Het zal zo groot worden dat organisaties het zullen voelen in hun processen, output, productiviteit en uiteindelijk omzet. Verstandig dus om nu oplossingen te implementeren die je organisatie op lange termijn beschermen.

Do you have a question?

About Wiertz Academy? About your way of learning with us? Ask it here!

Contact us